Waarom boeken?

De meest interactieve Kindershow van Nederland!

CoolKids Party is een geweldig feest vol dans en zang voor kinderen. Hierdoor behoort CoolKids Party tot een van de leukste kindershows in Nederland! Hans, Pieter en Djoeke zingen bekende liedjes en hun eigen nummers zoals “Wij vieren feest”, “Rockster” en “De Race”. De liedjes zijn herkenbaar voor het jonge publiek en worden tijdens optredens luidkeels meegezongen. Met nummers als “Doe maar mee” en “De Warming Up” kun je niet stil blijven zitten. Natuurlijk is er ook ruimte voor de grootste hits en trends van dit moment. Het feest wordt afgesloten met een zwaai en de leden van CoolKids Party nemen graag de tijd om met de jongste bezoekers op de foto te gaan.

Hans, Djoeke en Pieter
CD Hoes Coolkids Party

Waarom de Coolkids Party boeken?

  • 20 jaar ervaring in Kinderentertainment, gegarandeerd succes
  • Promofilmpje op maat voor promotie via social media
  • Kleurwedstrijd te downloaden via de CoolKids Party website
  • Prijsje beschikbaar tijdens de show
  • Liedjes en danspasjes kunnen thuis of op school worden ingestudeerd
  • Meet & greet en foto met CoolKids Party
  • Programma op maat voor verschillende gelegenheden zoals Kinderboekenweek, Sinterklaas, Carnaval, School-thema / Oranje / Koningsfeesten, beroepskeuze, milieu
  • Liedjes beschikbaar op website, Spotify en CD “Komt er weer aan” verkrijgbaar op bol.com

Wat zijn onze tarieven?

CoolKids Party³: €895,- exclusief 9% btw 

voor een 90 minuten durende show inclusief eigen backline. We maken gebruik van het aanwezige geluidssysteem op locatie.

CoolKids Party² Duo show: €595,- exclusief 9% btw 

voor een 90 minuten durende show inclusief eigen backline. We maken gebruik van het aanwezige geluidssysteem op locatie. Voor kleine groepen kunnen we onze eigen backline set gebruiken.

CoolKids Party¹ Solo: 

Alle artiesten van CoolKids Party zijn ook solo te boeken voor jouw eigen feest of evenement. Vanaf een bezoekje op een verjaardagsfeest tot de presentatie van elk type kinderevenement, zoals de opening van een beurs of een presentatie bij een playbackshow of Sinterklaasintocht.

Coolkids Party is te boeken via bijvoorbeeld EasybookingsJongbookingsEuro Entertainment en Music Marketing and More.