Kleurplaten

Je kunt de kleurplaat hieronder downloaden, uitprinten, inkleuren en naar ons opsturen!

Als je de mooiste en origineelste kleurplaat instuurt, maak je kans om het verrassingspakket van de Coolkids Party te winnen. Dit verrassingspakket is gevuld met allemaal leuke gadgets. Denk bijvoorbeeld aan een discostaaf, gitaar en ook zal het album “Komt er weer aan” van de Coolkids Party niet ontbreken. Zo kun je genieten van de leukste liedjes van de Coolkids Party en lekker meezingen!

Download in PDF formaat
Download in JPG formaat

Stuur je kleurplaat op naar het volgende adres:

Coolkids Party
Delling 3
8401 MX  Gorredijk

Of scan en mail de kleurplaat naar info@coolkidsparty.nl

En vergeet niet je naam, leeftijd, adres en woonplaats op de achterkant of in de mail mee te sturen. 

Opgestuurde kleurplaten:

Kleurplaten inleveren tijdens shows?

Bij de spectaculaire optredens van de Coolkids Party is er nog meer plezier te beleven! Want wist je dat je tijdens de show ook je kleurplaten kunt inleveren? Hoe cool is dat?! De Coolkids Party zal al jullie prachtige kunstwerken beoordelen en de allerleukste kleurplaten worden beloond met een leuke verrassing. Geweldig toch?

En weet je wat nóg fantastischer is? Bij het recente optreden in Hollandscheveld hebben we alle ingeleverde kleurplaten verzameld. Hieronder zie je een selectie van deze schitterende creaties. Wie weet, misschien zie je jouw eigen kunstwerk wel schitteren tussen al die kleurrijke pracht!

Dus, pak snel je kleurpotloden en laat je creativiteit de vrije loop.

Kleurplaten Adjes verjaardag in Dokkum

We hebben een fantastisch feest meegemaakt in Dokkum tijdens de Admiraliteitsdagen. Het was een absoluut hoogtepunt om Adje te verrassen met een reeks kleurplaten, speciaal ontworpen voor zijn verjaardag, tijdens onze show. Het feest was een traktatie om mee te maken, met al die energieke, springende kinderen en Adje, die maar bleef dansen met de kids in Dokkum. We blikken terug op een zeer geslaagd verjaardagsfeestje van Adje in Dokkum. En alle kleurplaten die Adje heeft verzameld, zijn hieronder te bekijken.

Kleurplaten uit Hollandscheveld

Wat een geweldige tijd hadden we in Hollandscheveld! Tijdens de show hebben we de taak op ons genomen om de beste kleurplaten te selecteren, wat was dat een uitdaging! Maar wees gerust, we hebben alle kleurplaten verzameld en hieronder gepost!

Door de jaren heen hebben we een ware kleurenexplosie mogen ervaren! We zijn overspoeld met prachtige kleurplaten van jullie creatieve geesten. En wat doen we met al die kleurrijke meesterwerken, vraag je je af? Nou, we hebben ze allemaal verzameld op onze magische website!

Op onze betoverende webpagina kun je nu een kijkje nemen in de kleurige wereld die jullie hebben gecreëerd. Blader door de galerij en laat je inspireren door de ongekende talenten van onze jonge Picasso’s en Van Gogh’s!

Dus, waar wacht je nog op? Duik in onze kleurrijke webwereld en bewonder alle kleurplaten die ons hebben betoverd met hun magie. En wie weet, misschien zie je jouw eigen meesterwerk schitteren tussen al die andere schatten. Het is tijd om jouw creativiteit te laten stralen!