Adjes Verjaardagsfeest

Hey coole kids!

Het is bijna zover, de Admiraliteitsdagen in Dokkum! En jullie weten wat dat betekent… een dag vol plezier, muziek en gezelligheid. Maar wij, de Coolkids Party, hebben nog een extra verrassing voor jullie in petto!

Op zondag 10 september zijn wij aanwezig op de kindermiddag van de Admiraliteitsdagen op de Breedstraat in Dokkum. Van 14.30 tot 15.30 uur gaan we helemaal los met onze te gekke dansmoves en coole beats. Dus trek je dansschoenen aan en kom gezellig met ons meedansen!

Maar dat is nog niet alles… We hebben ook een superleuke kleurplaat gemaakt die je kunt downloaden. Pak je kleurpotloden erbij en kleur de kleurplaat in. Neem hem mee naar het feestje en wie weet win je er zelfs een prijs mee! Hoe cool is dat?

Maar dat is nog niet alles, er is nog veel meer te doen op de kindermiddag van de Admiraliteitsdagen. Van 12.00 tot 18.00 uur is er een kinderactiviteitenplein met een springkussen, schminken, nagellak en tattoo’s. Dus laat je creativiteit de vrije loop en laat je omtoveren tot een stoere piraat of een mooie prinses!

En als je trek hebt gekregen van al dat dansen en spelen, dan kun je terecht bij de foodtrucks die vanaf 12.00 tot 19.30 uur heerlijk eten en drinken aanbieden. Zo kun je jezelf even opladen voordat je weer verder gaat met alle leuke activiteiten.

En vergeet niet, om 13.30 uur is er ook een kinderbingo voor kinderen in basisschoolleeftijd. Dus kom gezellig meedoen en wie weet ga jij wel naar huis met een te gekke prijs!

En voor de oudere kids en volwassenen is er zelfs een Oud Dokkum Bingo van 16.00 tot 18.00 uur. Je hoeft je niet van tevoren op te geven en deelname is helemaal gratis. Dus kom langs en wie weet win jij wel een fantastische prijs!

Kortom, de kindermiddag van de Admiraliteitsdagen belooft een dag te worden om nooit te vergeten. Dus zorg dat je erbij bent op zondag 10 september op de Breedstraat in Dokkum. Wij, de Coolkids Party, kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten en er een te gekke dag van te maken! Tot dan, cool kids! 🎵🎈

 

#Admiraliteitsdagen #Kindermiddag #CoolKidsParty #AdjeVoorDeSfeer